Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

strycek-Joe s.r.o.

8. 8. 2012 17:24
Jak je někdo mladý, dynamický a s tahem na branku

tak jde patrně téměř nepoužitelného trubku Rv

0 0
možnosti
L

Levicovy.Pravnik

8. 8. 2012 15:30
no to je zase

PR článek. tyto rady(fráze) nikomu z čtenářů při hledání práce nepomůžou.,

0 0
možnosti
L

Lyydia

8. 8. 2012 16:50
Re: no to je zase

fakt bylo cílem někomu pomoci? hmmmmm. a co to je podle vás PR článek? reklama na někoho nebo na něco, co není ani v článku pojmenováno? to by se sakra vyplatilo, vážně!

0 0
možnosti
RP

radim36

8. 8. 2012 10:17
To je hodně zajímavé téma, životopis.

Na internetu je plno článků, jak životopis napsat, aby kandidát na pracovní místo byl akční, flexibilní, chytrý, každé práce v olympijském rekordním čase schopný, neboli nejlepší na tu práci, na kterou se hlásí.  Taky tam jsou pokyny, jak to nepřehnat, aby životopis nevypadal už na první pohled jako snůška lží. Nezaměstnaný ten životopis smolí dohromady  pečlivě celé hodiny, stejně tak píše motivační dopis.

Přitom personalista ve většině případů má obvykle od zaměstnavatele neformální nepísemný pokyn ve stylu  nebrat starší než 35 let a ženské jen tehdy, pokud vypadají solidně a zároveň nevypadají moc jako ženské a tak všichni jiní mají prostě smůlu.;-D

0 0
možnosti
TM

falknovsky

8. 8. 2012 10:05
Trefa...

...navíc, je  velmi  legrační, když životopis  padesátníka, s pěti lety vysoké školy, zakončené  státní zkoškou,čtvrtstoletím praxe v oboru, jaksi otřískaného vším, včetně  zdivočelých let devadesátých,  zkoumá   ani ne pětadvacetiletá slečna, která si před jméno píše Bc.(ona je přece vysokoškolačka, ovšem z pofidérní soukromé vysoké školy sídlící v pronajaté polovině  patra  budovy bývalého OV KSČ).

Při pohovoru  je zajímá hlavně, jak umíte v excelu  vyrábět barevné grafy a jaké máte ITZ dovednosti, přičemžobor o který jde, vystačí s  textovým editorem a   několika tabulkami jedním specializvaným programem...

A  také pozor na dresscode,  jakmile nebudete mít cool uzel na kravatě, jste  vlastně diskvalifikován.

To už jste vlastně předem, pokud vám je víc jak čtyřicet..

3 0
možnosti
PJ

PájaZítra

8. 8. 2012 18:53
Re: Trefa...

pche, já šel na pohovor do Xeroxu na operátora callcentra v tričku a kraťasech s batůžkem na zádech (bylo 32 st. C, a je mi 44 let), a výsledek?

přijat, už se třetí den školím...

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
Jsem pracující máma, podnikatelka, žena činu.